Andrástea™ a Boldog Prosztata Hétköznapokért!

Miben
segíthetünk?

A prosztata megnagyobbodás kemény dió. A kínzó tünetek felborítják az élet ritmusát és megkeserítik a mindennapokat.

Gyógynövény teakeverékünk kifejlesztése során az volt a célunk, hogy visszanyerjük a virágzó prosztatánk erejét és vitalitását, hogy minden csésze teában a természet erejének erőteljes visszatükröződését fedezzük fel— hogy a BPH-ról azok a Boldog Prosztata Hétköznapok jussanak az eszünkbe!

Tegye meg az első lépést a Boldog Prosztata Hétköznapok felé!

  • Napi 3 csésze tiszta növényi hatóanyagokkal, a legmegbízhatóbb forrásokból beszerezve.
  • Igazolt gyógynövények, hogy visszanyerje a prosztata vitalitását.
  • Mindent elmagyarázunk, mindenben segítünk.

Az Andrástea™ káros mellékhatástól mentes, 100%-ban természetes

„A gyakori vizelési problémák miatt folyamatosan fel kell állnom az asztaltól és mindig a WC-re kell kirohangálnom.“
A BPH megzavarja az elmélyült munkát, a pihentető alvást és minden olyan tevékenységeket, amihez nyugalomra van szükség.

„Az éjszaka jelentkező prosztata problémák miatt sosem tudom magam kialudni.“
A megnagyobbodás (BPH) okozta fájdalom és vizelési probléma alvászavarokhoz vezethet, ami befolyásolhatja az éjszakai pihenést és regenerációt.

„Fél éve nem voltam színházban, moziban és lassan már vendégségbe sem merek elmenni.“
A prosztata megnagyobbodás (BPH) okozta fájdalom és vizelési probléma korlátozhatja társadalmi életünket, mivel folyamatosan aggódunk a közelben lévő WC hiánya és a szűnni nem akaró diszkomfort miatt.

„Néha úgy érzem, csak sírni tudnék.“
A fájdalom, vagy égő érzés fizikai kényelmetlenséget okoznak, de a krónikus fájdalom, diszkomfort és az ebből eredő korlátozások pszichológiai hatásokat is kiválthatnak, mint például depressziót, szorongást vagy frusztrációt.

„Lassan már kezdem megszokni, hogy a kollégáim összesúgnak a hátam mögött.“
A gyakori WC-látogatások nehezíthetik a munkahelyi teljesítményt, a gyulladás és megnagyobbodás okozta tünetek ellehetetleníthetik az ülő munka végzését.

„Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, annyira kínos róla beszélni.“
A prosztata problémák okozta fájdalom és diszkomfort szexuális teljesítményproblémákat is okozhat, beleértve a fájdalmas ejakulációt.

Megrendelés pénzvisszafizetési garanciával

Próbálja ki az Andrásteát™, és ha mégsem elégedett, 30 napon belül visszafizetjük a termék árát. Nincs kockázat!

Andrástea™ gyógynövényes teakeverék a prosztatáért (300 g)

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetési garancia

14 700,- Ft

3 db Andrástea™ 14700 forint kedvezménnyel (3x300 g)

Bevezető akció: 4900 Ft kedvezmény dobozonként

29 400,- Ft (9 800 Ft/db)

Azok a Boldog Prosztata Hétköznapok... ég veled?

Egy férfi számára a prosztatája kulcsfontosságú játékos. Az egészséges prosztata megtestesíti a reziliencia és az életerő tökéletes szinergiáját és döntő módon hozzájárul az általános férfiegészséghez. A prosztata a húgyhólyag alatt elhelyezkedő kis méretű mirigy, amely sebezhetősége miatt hajlamos olyan problémákra, mint a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BPH), a prosztatagyulladás, vagy adott esetben a prosztatarák. Ezért a hagyományos orvoslás számára a gyógynövények ígéretes szövetségesekké válnak az egészséges prosztata megőrzése terén. A jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH) az 51 és 60 év közötti férfiak körülbelül 50 százalékát, a 80 évnél idősebb férfiak 90 százalékát érinti. A kínzó tünetei megkeserítik a hétköznapokat és tönkreteszik a férfi önbecsülését.

Tünetek

A prosztata egészsége az életkor előrehaladtával komoly gondot okozhat a férfiak számára, ezért a természetes gyógymódok feltárása egyre nagyobb figyelmet kapott. Ahogy a kutatók elmélyültek a gyógynövények hatásmechanizmusainak előnyeiben, egyre több olyan növényt ismertek fel, amely javíthatja a prosztata egészségét és enyhíthetik a különböző prosztatabetegségekkel kapcsolatos kellemetlenségeket.

01

Egészséges prosztata

Képzelje el az egészséges prosztatát, mint egy erős diót – védősisakja a testbe ágyazva biztosítja, hogy kompakt és rugalmas maradjon. A dió a jól karbantartott prosztata optimális állapotát jelképezi, szolid külseje erőt és vitalitást rejt magában.

02

Korai stádiumú BPH

A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás kialakulását úgy tudjuk elképzelni, mint amikor az egészséges prosztata elkezd egy golflabdához hasonlítani, a korai fázisú megnagyobbodás még kezelhető, a prosztata már szemmel láthatóan is kezd eltérni egészséges, diószerű állapotától.

03

Középszintű BPH

Ahogy a megnagyobbodás előrehaladottabbá válik, a prosztata egy teniszlabdához hasonlítható. A hétköznapokat érintő kihívások egyre kézzelfoghatóbbá válnak, és a prosztata mérete tovább növekszik, érezhetőbb hatást fejtve ki a húgyúti működésre és a prosztata általános egészségére.

04

Előrehaladott BPH

A megnagyobbodás előrehaladott stádiumában a prosztata egy baseball labda méretét is elérheti. A hétköznapi kihívások jelentősek, és a diszkomfort még intenzívebb, a prosztata méretében és rugalmasságban bekövetkező változások már orvosi közreműködést indokolhatnak.

A prosztata egészsége a férfiember általános jólétének záloga. Amikor olyan problémák támadnak, mint a hiperplázia, a gyulladás vagy a megnagyobbodás, az olyan, mintha egy szépen ápolt pázsitot ellepné a gaz és a kertészek által gondozott talajt kártevők feldúlták. Az élet egykor sima füves pálya alattomos tereppé válik, így az egyszerű vizelés olyan érzést kelt, mintha a kényelmetlenség és bosszantó kihívások aknamezőjén találnánk magunkat.

Képzelje el, hogy egy olyan ellenféllel teniszezik, aki kiszámíthatatlanul megváltoztatja a játékszabályokat, ami megzavarja a játék gördülékenységét, és legyen szó adogatásról vagy visszaadásról, mindig elveszítjük a szettet. Képzelje el a prosztatát egy megbolondult teniszlabdaként, amely kiszámíthatatlanul pattog, ami — szorongást és bizonytalanságot okozva — az élet teniszpályáját kiszámíthatatlan csatatérré változtatja.

A prosztata megnagyobbodás és a gyulladás megzavarja a játék gördülékenységét, és az egykor sima szettet túlélőtornává változtatja. A túlerővel szemben minden vizeletürítés a baseballdobó céltalan küzdelmévé válik. A rutinszerű vizelés zökkenőmentes végrehajtása megszakad, minden erőfeszítés ellenállásba ütközik. A fájdalmas magömlés görbe golyóként megzavarja a döntő meccs természetes lefolyását, megzavarja az intimitás természetes ritmusát, és árnyékot vet érzelmi jólétére és frusztrációban hagyja a szurkolók életkedvét.

Még az enyhének tűnő kihívások súlya is túlmutat a fizikai szférán, a szorongás és a depresszió árnyékát vetíti előre az élet egykor fényesen megvilágított pályájára. Mintha egy túlméretezett zsákot cipelnénk, és minden lépés kifárasztó szívatássá válik. A pszichológiai veszteség olyan, mintha egy golfozónak könyörtelen homokcsapdával kellene mindig szembenéznie, vagy egy teniszezőnek akadályokkal teleszórt pályán kellene adogatnia. A szorongás és a depresszió minden baseball mérkőzést egy lefutott meccsé változtat, ahol nincs esélyed a tisztes győzelemre, mert mindig az ellenfél felé lejt a pálya.

Ütős hatóanyagok

Éljen vele és tapasztalja meg a gyógynövények erejét!

Kisvirágú füzike javíthatja a vizelet áramlását és csökkentheti a vizeletingerrel kapcsolatos bosszantó tüneteket

A szakértők szerint az Epilobium parviflorum, amelyet kisvirágú füzikeként ismernek, potenciális előnyökkel jár a prosztata egészségére nézve. Ezt a gyógynövényt hagyományosan különféle húgyúti és prosztataproblémák kezelésére használják. Egyes tanulmányok azt sugallják, hogy az Epilobium parviflorum gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, ami előnyös lehet a jóindulatú prosztata hiperplázia (BPH) tüneteinek enyhítésében. Tanulmányok alapján úgy gondolják, hogy az Epilobium parviflorum segít csökkenteni a prosztata gyulladását, és hozzájárulhat a húgyúti funkció javításához. Ezenkívül a gyógynövény gyökere természetes vízhajtónak számít, amely elősegíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből.

A csalángyökér- és levél együtt a megnagyobbodás- és a gyulladás csökkentését is támogatja, felhőtlenné téve az éjszakai alvást

Az Urtica dioica növényből származó csalángyökér és -levelek potenciális előnyökkel járnak a prosztata egészségére nézve. A csalángyökeret általában a jóindulatú prosztata hiperplázia (BPH) tüneteinek kezelésére használják. A csalángyökér segíthet azáltal, hogy gátolja a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná (DHT) való átalakulását, amely hormon a prosztata megnagyobbodásához kapcsolódik. Ez a hatás vélhetően hozzájárul a prosztatával kapcsolatos tünetek csökkentéséhez, beleértve a vizeletáramlás javulását. A csalán levelei viszont gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami előnyös lehet a prosztatagyulladás enyhítésében. Ezenkívül a csalán levelei tápanyagokban is gazdagok, beleértve a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek általános támogatást nyújtanak a jóléthez.

A kamillavirág gyulladás- és stresszcsökkentő hatásai miatt szelid támogatást ad a prosztata teakeverék komponenseinek

A kamillavirág (Chamomillae flos) gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező vegyületeket, például flavonoidokat és terpenoidokat tartalmaz. Ezek a tulajdonságok segíthetnek csökkenteni a prosztatagyulladást, hozzájárulva az általános jóléthez. Míg a kamilla prosztatára gyakorolt specifikus hatására vonatkozó közvetlen bizonyítékok korlátozottak, a kamilla elsősorban gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságairól ismert. Ezek a tulajdonságok hozzájárulhatnak a gyulladás és az oxidatív stressz csökkentéséhez, amelyek gyakran a prosztata egészségével kapcsolatos tényezők. Ezenkívül a kamillát nyugtató hatása miatt is ünneplik, amely potenciálisan segít a stressz csökkentésében, ami közvetve jótékony hatással lehet a prosztata egészségére.

Napi 3 csésze Andrástea elfogyasztása 3 hét alatt…

Bebizonyítjuk, hogy a prosztata megnagyobbodás legalább olyan gyorsan meg tud szűnni, mint amilyen kilátástalannak érzi magát tőle az ember. A Boldog Prosztata Hétköznapok közelebb vannak mint valaha.

A megzavart koncentráció helyett váljon újra produktívvá.

Vegyük észre a megoldást: az élet újból ránk vár!

Szabaduljon meg az alvászavaroktól, és aludja végig az éjszakákat.

Élje meg újból az intimitás és a férfiasság örömeit. 

Vegye át az irányítást élete felett, és töltsön újból tartalmas időt a barátai társaságában.

A mosdók törzsvendége cím helyett legyen Ön a hónap dolgozója.


A jólléted a Te döntésed!

Telefonos tanácsadás:
+ 36 30 497-0000

E-mail:
info@prosztatatea.hu

Scroll to Top