Andrástea™ a Boldog Prosztata Hétköznapokért!

Fedezze fel a prosztata egészségét támogató gyógynövény teánkat. Korszerű megoldás férfiaknak.
Induló ár: 14 700,- Ft-tól, ingyenes szállítással és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

Miben segíthetünk?

Kinek és miért ajánjuk az Andrásteát™?

A prosztata megnagyobbodás kemény dió. A kínzó tünetek felborítják az élet ritmusát és megkeserítik a mindennapokat.

„A gyakori vizelési problémák miatt folyamatosan fel kell állnom az asztaltól és mindig a WC-re kell kirohangálnom.“

A BPH megzavarja az elmélyült munkát, a pihentető alvást és minden olyan tevékenységeket, amihez nyugalomra van szükség.

„Az éjszaka jelentkező prosztata problémák miatt sosem tudom magam kialudni.“

A megnagyobbodás (BPH) okozta fájdalom és vizelési probléma alvászavarokhoz vezethet, ami befolyásolhatja az éjszakai pihenést és regenerációt.

„Fél éve nem voltam színházban, moziban és lassan már vendégségbe sem merek elmenni.“

A prosztata megnagyobbodás (BPH) okozta fájdalom és vizelési probléma korlátozhatja társadalmi életünket, mivel folyamatosan aggódunk a közelben lévő WC hiánya és a szűnni nem akaró diszkomfort miatt.

„Néha úgy érzem, csak sírni tudnék.“

A fájdalom, vagy égő érzés fizikai kényelmetlenséget okoznak, de a krónikus fájdalom, diszkomfort és az ebből eredő korlátozások pszichológiai hatásokat is kiválthatnak, mint például depressziót, szorongást vagy frusztrációt.

„Lassan már kezdem megszokni, hogy a kollégáim összesúgnak a hátam mögött.“

A gyakori WC-látogatások nehezíthetik a munkahelyi teljesítményt, a gyulladás és megnagyobbodás okozta tünetek ellehetetleníthetik az ülő munka végzését.

„Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg, annyira kínos róla beszélni.“

A prosztata problémák okozta fájdalom és diszkomfort szexuális teljesítményproblémákat is okozhat, beleértve a fájdalmas ejakulációt.

Azok a Boldog Prosztata Hétköznapok... ég veled?

A prosztata a húgyhólyag alatt elhelyezkedő kis méretű mirigy, amely sebezhetősége miatt hajlamos olyan problémákra, mint a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás (BPH), a prosztatagyulladás, vagy adott esetben a prosztatarák. Ezért a hagyományos orvoslás számára a gyógynövények ígéretes szövetségesekké válnak az egészséges prosztata megőrzése terén.

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH) az 51 és 60 év közötti férfiak körülbelül 50 százalékát, a 80 évnél idősebb férfiak 90 százalékát érinti. A kínzó tünetei megkeserítik a hétköznapokat és tönkreteszik a férfi önbecsülését.

A jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH), más néven prosztata-megnagyobbodás, a férfiaknál fordul elő és a húgycsövet körülvevő prosztata megnagyobbodása jellemez. A BPH pontos oka nem teljesen ismert, de a szakértők úgy gondolják, hogy különféle hormonális, sejtszintű és genetikai tényezők okozzák.

 • Hormonális változások: Az öregedés a BPH kialakulásának elsődleges tényezője. A férfiak életkorának előrehaladtával a tesztoszteronból származó hormon, a dihidrotesztoszteron (DHT) szintje növekszik. A DHT szerepet játszik a prosztata növekedésében és fenntartásában. A prosztatasejtek DHT általi túlzott stimulálása hozzájárulhat a mirigy megnagyobbodásához.
 • Sejtváltozások: A prosztata mirigy- és izomszövetből áll. A sejtnövekedés és cserélődés közötti egyensúly megváltozása ezekben a szövetekben a prosztatasejtek számának növekedéséhez vezethet, ami a mirigy megnagyobbodásához vezethet.
 • Ösztrogénszint: Míg a tesztoszteron és a DHT jellemzően a férfi hormonokhoz kapcsolódik, az ösztrogén is szerepet játszik a BPH kialakulásában. A tesztoszteron és az ösztrogén arányának változása, különösen az ösztrogénszint relatív növekedése, hozzájárulhat a prosztata megnagyobbodásához.
 • Gyulladás: A prosztata krónikus gyulladása összefüggésbe hozható a BPH kialakulásával. A gyulladásos folyamatok a gyógyulási reakció részeként szövetkárosodáshoz és ezt követő sejtburjánzáshoz vezethetnek.
 • Genetikai tényezők: Vannak bizonyítékok, amelyek a BPH-ra való genetikai hajlamra utalnak. Ha egy férfinak BPH-ban szenvedő közeli rokonai vannak, nagyobb lehet az állapot kialakulásának kockázata.

Összességében a BPH valószínűleg egy többtényezős állapot, amely hormonális változások, anyagcsere-hatások, gyulladás és genetikai tényezők kombinációját foglalja magában. E mechanizmusok megértése kulcsfontosságú a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás által érintett egyének hatékony kezelésének és kiegészítő kezeléseinek kidolgozásához.

A prosztata egészsége a férfiak általános jólétének kritikus szempontja. A prosztatával kapcsolatos problémák kényelmetlenséghez és különféle egészségügyi kihívásokhoz vezethetnek. Ebben az átfogó útmutatóban a prosztataproblémák bonyolultságába fogunk mélyedni, különös tekintettel az olyan állapotokra, mint a BPH (jóindulatú prosztata hiperplázia) és a prosztatagyulladás. Ezenkívül megvizsgáljuk a prosztata tea potenciális előnyeit a prosztata egészségének támogatásában.

Kezdjük azzal, hogy mi a prosztata és milyen szerepet játszik a szervezetünk működésében? A prosztata egy kicsi, dió méretű mirigy, amely férfiaknál a hólyag alatt helyezkedik el. Elsődleges feladata az ondófolyadék előállítása, amely táplálja és szállítja a spermát. Míg a prosztata döntő szerepet játszik a szaporodásban, egészsége ugyanolyan létfontosságú a férfiak általános jólétének fenntartásához.

A két leggyakoribb prosztataprobléma a BPH (jóindulatú prosztata hiperplázia vagy megnagyobbodás) és a prosztatagyulladás.

 • BPH (jóindulatú prosztata hiperplázia):
  A BPH az idősödő férfiak körében elterjedt állapot, amelyet a prosztata mirigy nem rákos megnagyobbodása jellemez. Ez a megnagyobbodás olyan tünetekhez vezethet, mint a vizeletürítés gyakoriságának növekedése, vizelési nehézségek és gyenge vizeletáramlás. A BPH okainak és kockázati tényezőinek megértése elengedhetetlen a korai felismeréshez és a hatékony kezeléshez.
 • Prosztatagyulladás:
  A prosztatagyulladás vagy a prosztata gyulladása számos tényező eredménye lehet, beleértve a bakteriális fertőzéseket, az életmódbeli döntéseket vagy az autoimmun választ. A tünetek közé tartozhat a kismedencei fájdalom, a vizelés közbeni kellemetlen érzés és a vizelési szokások megváltozása. A megfelelő diagnózis és kezelés kulcsfontosságú a tünetek enyhítésében és a szövődmények megelőzésében.

A prosztata megbetegedéseinek felismerésére az egészségügyi szakemberek különbféle diagnosztikai eszközöket alkalmaznak, beleértve a digitális rektális vizsgálatot (DRE), a prosztata-specifikus antigén (PSA) vérvizsgálatát és a képalkotó vizsgálatokat. Ezekkel a mérési eszközökkel lehet felmérni a prosztata egészségét és beazonosítani a lehetséges problémákat.

A kezelési megközelítések az adott prosztataproblémától függően változnak. A BPH esetében a lehetőségek az életmód módosításától és a gyógyszerektől egészen a sebészeti beavatkozásokig terjedhetnek, amit inkább a súlyos esetekben alkalmaznak. Az urológusok a prosztatagyulladás ellen antibiotikumokat vagy gyulladáscsökkentő gyógyszereket szoktak felírni.

Az egészséges életmód fenntartása kulcsfontosságú a prosztata egészségének megőrzésében. A rendszeres testmozgás, a gyümölcsökben és zöldségekben gazdag kiegyensúlyozott étrend, valamint a megfelelő folyadékbevitel hozzájárulhat az általános jó közérzethez. Ezenkívül a túlzott alkoholfogyasztás elkerülése és az egészséges testsúly megőrzése alapvető tényezők a prosztata egészségének megőrzése során.

Összefoglalva, a prosztataproblémák, köztük a BPH és a prosztatagyulladás megértése döntő fontosságú a férfiak egészsége szempontjából. A rendszeres szűrések, az egészséges életmód és a kezelési lehetőségekkel kapcsolatos tájékozott döntéshozatal hozzájárul a prosztata optimális egészségéhez. A négyféle hatóanyagot tartalmazó eredeti prosztata tea további támogatást nyújthat a prosztata egészségének megőrzésében.

A prosztata-megnagyobbodás tünetei

A prosztata egészsége az életkor előrehaladtával komoly gondot okozhat a férfiak számára, ezért a természetes gyógymódok feltárása egyre nagyobb figyelmet kapott. Ahogy a kutatók elmélyültek a gyógynövények hatásmechanizmusainak előnyeiben, egyre több olyan növényt ismertek fel, amely javíthatja a prosztata egészségét és enyhíthetik a különböző prosztatabetegségekkel kapcsolatos kellemetlenségeket.

Egészséges prosztata

Képzelje el az egészséges prosztatát, mint egy erős diót – védősisakja a testbe ágyazva biztosítja, hogy kompakt és rugalmas maradjon. A dió a jól karbantartott prosztata optimális állapotát jelképezi, szolid külseje erőt és vitalitást rejt magában.

Korai stádiumú BPH

A jóindulatú prosztata-megnagyobbodás kialakulását úgy tudjuk elképzelni, mint amikor az egészséges prosztata elkezd egy golflabdához hasonlítani, a korai fázisú megnagyobbodás még kezelhető, a prosztata már szemmel láthatóan is kezd eltérni egészséges, diószerű állapotától.

Középszintű BPH

Ahogy a megnagyobbodás előrehaladottabbá válik, a prosztata egy teniszlabdához hasonlítható. A hétköznapokat érintő kihívások egyre kézzelfoghatóbbá válnak, és a prosztata mérete tovább növekszik, érezhetőbb hatást fejtve ki a húgyúti működésre és a prosztata általános egészségére.

Előrehaladott BPH

A megnagyobbodás előrehaladott stádiumában a prosztata egy baseball labda méretét is elérheti. A hétköznapi kihívások jelentősek, és a diszkomfort még intenzívebb, a prosztata méretében és rugalmasságban bekövetkező változások már orvosi közreműködést indokolhatnak.

Gyógynövények a Boldog Prosztata Hétköznapokért!

Az Andrástea™ biztonságos és 100%-ban természetes.

Gyógynövény teakeverékünk kifejlesztése során az volt a célunk, hogy visszanyerjük a virágzó prosztatánk erejét és vitalitását, hogy minden csésze teában a természet erejének erőteljes visszatükröződését fedezzük fel— hogy a BPH-ról azok a Boldog Prosztata Hétköznapok jussanak az eszünkbe!

Tegye meg az első lépést a Boldog Prosztata Hétköznapok felé!

 • Napi 3 csésze tiszta növényi hatóanyagokkal, a legmegbízhatóbb forrásokból beszerezve.
 • Igazolt gyógynövények, hogy visszanyerje a prosztata vitalitását.
 • Mindent elmagyarázunk, mindenben segítünk.

Ütős hatóanyagok minden csepp Andrásteában

Éljen vele és tapasztalja meg a gyógynövények erejét!

A szakértők szerint az Epilobium parviflorum, amelyet kisvirágú füzikeként ismernek, potenciális előnyökkel jár a prosztata egészségére nézve. Ezt a gyógynövényt hagyományosan különféle húgyúti és prosztataproblémák kezelésére használják. Egyes tanulmányok azt sugallják, hogy az Epilobium parviflorum gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, ami előnyös lehet a jóindulatú prosztata hiperplázia (BPH) tüneteinek enyhítésében. Tanulmányok alapján úgy gondolják, hogy az Epilobium parviflorum segít csökkenteni a prosztata gyulladását, és hozzájárulhat a húgyúti funkció javításához. Ezenkívül a gyógynövény gyökere természetes vízhajtónak számít, amely elősegíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből.

Az Urtica dioica növényből származó csalángyökér és -levelek potenciális előnyökkel járnak a prosztata egészségére nézve. A csalángyökeret általában a jóindulatú prosztata hiperplázia (BPH) tüneteinek kezelésére használják. A csalángyökér segíthet azáltal, hogy gátolja a tesztoszteron dihidrotesztoszteronná (DHT) való átalakulását, amely hormon a prosztata megnagyobbodásához kapcsolódik. Ez a hatás vélhetően hozzájárul a prosztatával kapcsolatos tünetek csökkentéséhez, beleértve a vizeletáramlás javulását. A csalán levelei viszont gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami előnyös lehet a prosztatagyulladás enyhítésében. Ezenkívül a csalán levelei tápanyagokban is gazdagok, beleértve a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek általános támogatást nyújtanak a jóléthez.

A kamillavirág (Chamomillae flos) gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkező vegyületeket, például flavonoidokat és terpenoidokat tartalmaz. Ezek a tulajdonságok segíthetnek csökkenteni a prosztatagyulladást, hozzájárulva az általános jóléthez. Míg a kamilla prosztatára gyakorolt specifikus hatására vonatkozó közvetlen bizonyítékok korlátozottak, a kamilla elsősorban gyulladásgátló és antioxidáns tulajdonságairól ismert. Ezek a tulajdonságok hozzájárulhatnak a gyulladás és az oxidatív stressz csökkentéséhez, amelyek gyakran a prosztata egészségével kapcsolatos tényezők. Ezenkívül a kamillát nyugtató hatása miatt is ünneplik, amely potenciálisan segít a stressz csökkentésében, ami közvetve jótékony hatással lehet a prosztata egészségére.

Megrendelés GLS futárral

Ingynes házhoz szállítás

Utánvét: készpénzzel és bankkártyával is fizethet

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Próbálja ki az Andrásteát™, és ha mégsem elégedett, 30 napon belül visszafizetjük a termék árát. Nincs kockázat!

ANDRÁSTEA™ (1 db)

14 700,- Ft

Ár, áfával

Ingyenes szállítás és 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Andrástea™ gyógynövényes teakeverék a prosztatáért (300 g)

ANDRÁSTEA™ (3 db-os akciós csomag)

29 400,- Ft (9 800 Ft/db)

Ár, áfával

Bevezető akció: 4900 Ft kedvezmény dobozonként

3 db Andrástea™ 14700 forint kedvezménnyel (3x300 g)

Termékinformációk

Napi 3 csésze Andrástea elfogyasztása 3 hét alatt…

Fedezze fel a prosztata egészségét támogató gyógynövény teánkat. Korszerű megoldás a prosztata egészségének támogatására.
Induló ár: 14 700,- Ft-tól, ingyenes szállítással és 30 napos pénzvisszafizetési garanciával.

Bebizonyítjuk, hogy a prosztata megnagyobbodás legalább olyan gyorsan meg tud szűnni, mint amilyen kilátástalannak érzi magát tőle az ember. A Boldog Prosztata Hétköznapok közelebb vannak mint valaha.

A megzavart koncentráció helyett váljon újra produktívvá.

Vegyük észre a megoldást: az élet újból ránk vár!

Szabaduljon meg az alvászavaroktól, és aludja végig az éjszakákat.

Élje meg újból az intimitás és a férfiasság örömeit. 

Vegye át az irányítást élete felett, és töltsön újból tartalmas időt a barátai társaságában.

A mosdók törzsvendége cím helyett legyen Ön a hónap dolgozója.


Kapcsolat

Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail: info@prosztatatea.hu

Telefonos tanácsadás: + 36 30 497-0000

A jólléted a Te döntésed!

Scroll to Top